Україна готова допомогти Великій Британії в справі Солсбері - Порошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна готова допомогти Великій Британії в справі Солсбері - Порошенко

Україна готова допомогти Великій Британії в справі Солсбері - Порошенко
Джерело:  online.ua

Порошенко і Мей обговорили хід українських реформ, покращення співпраці в сфері безпеки і оборони, а також посилення санкцій проти Росії у відповідь на її агресивні дії, повідомляє прес-служба глави держави.

Петро Порошенко заявив про готовність надати підтримку в розслідуванні справи про спробу вбивства колишнього подвійного шпигуна Сергія Скрипаля в Англії.

Читайте також: Дочка Скрипаля виступила з категоричною заявою проти Росії

У свою чергу Тереза Мей подякувала президенту за солідарність з британським народом у справі Скрипаля та засудила агресію Росії на Донбасі і в Криму.

Нагадаємо, 4 березня в британському місті Солсбері були отруєні Сергій Скрипаль, раніше засуджений в Росії за шпигунство на користь Великій Британії, і його дочка Юлія.

У поліції заявили, що росіяни отруєні речовиною нервово-паралітичної дії "Новачок", яку розробили в РФ. Крім них в інциденті постраждала 21 людина. Лондон звинуватив Кремль і організував скоординовану відповідь союзників і партнерів. У Росії назвали звинувачення "провокацією".

Як раніше повідомляв ONLINE.UA, дочку Сергія Скрипаля після отруєння виписали з лікарні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?