Російський прем'єр придумав, як відповісти США на нові санкції
Категорія
Політика
Дата публікації

Російський прем'єр придумав, як відповісти США на нові санкції

Російський прем'єр придумав, як відповісти США на нові санкції
Джерело:  BBC

Москва може обмежити постачання американських товарів на російський ринок. З такою пропозицією виступив прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв.

Свою ініцітіву Медведєв виклав депутатам під час щорічного звіту уряду перед Держдумою, передає ONLINE.UА з посиланням на ВВС.

Читайте також: Порошенко анонсував удар України по російським олігархам

Відповідаючи на питання про заходи Росії у відповідь на санкції США, Медведєв уточнив, що на російському ринку є багато американських продуктів. На думку російського прем'єра їх заборона в РФ може стати гідною відповіддю Вашингтону на попутку "покарати росіян".

"Відповідні заходи повинні бути добре прорахованими, не завдавати шкоди нам самим, повинні бути адекватними, але не виключаю, що за відомим напрямками ми повинні будемо зважити всі аспекти нашої співпраці з США",- заявив Медведєв.

У той же час глава Російського союзу промисловців і підприємців Олександр Шохін раніше визнав, що у Росії недостатньо розвинені торгово-економічні відносини з США, що обмежує шляхи торгівельних обмежень Москви на антиросійські санкції. Шохін зазначив, що у РФ є тільки обмежений набір опцій, які можуть бути використані в якості відповіді на нові санкції проти російських олігархів.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше прес-секретар Путіна заявляв, що Москва відповість Вашингтону на санкції тільки з вигодою для себе.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?