Еммануель Макрон погрожує розбомбити "хімічні об'єкти" в Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

Еммануель Макрон погрожує розбомбити "хімічні об'єкти" в Сирії

Еммануель Макрон погрожує розбомбити "хімічні об'єкти" в Сирії

Президент Франції пригрозив відповісти ударами по "хімічним об'єктам" режиму Башара у відповідь на хіматаку в сирійському місті Дума.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.

10 квітня у Парижі Еммануель Макрон пригрозив вдарити по "хімічних об'єктах" Башара Асада. Подія сталася після зустрічі з саудівським принцом Мохаммедом бін Салманом. Французський президент заявив, що таке рішення може бути відповіддю на ймовірну атаку, скоєну в місті Дума.

Читайте також: Літак ВПС Франції випадково скинув бомбу на завод

Макрон запевнив, що Париж постійно підтримує діалог з США та Великобританією щодо подальших дій проти режиму в Сирії. Він пообіцяв повідомити остаточне рішення вже найближчими днями.

Також він виключив загрози для всіх союзників Асада, зазначивши, що рішення стосуватиметься тільки "хімічних об'єктів". Президент раніше заявляв, що на будь-яке застосування хімічної зброї послідують дії у відповідь.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Фінляндія прийняла остаточне рішення по російському "Північному потоку-2"

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?