Netflix відмовився від участі у Каннському кінофестивалі
Категорія
Культура
Дата публікації

Netflix відмовився від участі у Каннському кінофестивалі

Netflix відмовився від участі у Каннському кінофестивалі
Джерело:  Variety

Netflix остаточно відмовився від участі у фестивалі в Каннах після того, як картинам, що не виходять у повноцінний прокат у Франції, заборонили приймати участь в основному конкурсі, а під цю вимогу потрапили усі фільми відомої компанії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Variety.

За словами топ-менеджера Netflix, їм дозволили демонструвати картини у Каннах, але тільки поза конкурсом, якщо в них виникне подібне бажання. У відповідь компанія відмовилась від будь-якої участі у легендарному фестивалі і повністю зупинила діалог з його організаторами.

Читайте також: Величезний синій пеніс прикрасив будівлю у Стокгольмі

"Ми бажаємо, щоб наші фільми були нарівні з усіма іншими. Вони задали тон бесіди. Я не думаю, що нам буде приємно знаходитись там. Директор фестивалю казав, що історія Інтернету і Канн - це абсолютно різні речі. Звичайно це так. Але ми вибираємо майбутнє кіно. Якщо Канни вирішили застрягнути у минулому - нічого страшного", - заявив голова компанії Netflix по контенту Тед Сарандос.

Все ж Сарандос висловив надію на зміну вимог фестивалю і відмітив, що їх сервіс не перестає підтримувати усі фільми і їх режисерів. Він сказав, що у тому випадку, якщо б Netflix домовився з організаторами, то, ймовірніше за все, був би обсвистаним, як на минулому фестивалі під час показу "Окча".

Як раніше повідомляв ONLINE.UA, у  Туреччині оголосили 2018 рік “Роком Трої”.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?