Укрпошта випустила мобільний додаток
Категорія
Технології
Дата публікації

Укрпошта випустила мобільний додаток

Укрпошта випустила мобільний додаток
Джерело:  online.ua

"Укрпошта" випустила мобільний додаток, який допоможе користувачам відстежити свої посилки. Про це повідомили в прес-службі компанії, передає ONLINE.UA.

За допомогою програми можна буде відстежити відправлення посилок, зберігати їх, отримувати push-повідомлення про зміну статусу в реальному часі, розрахувати вартість відправлень по Україні та за кордон. Користувачам буде доступна функція порівняння вартості, а також інформація про строки пересилання різних видів доставки, де можна вибрати найзручніший варіант.

Читайте також: В "Укрпошті" будуть звільняти співробітників, які хамлять і не посміхаються

Крім того, додаток дозволяє відразу оформити відправлення - в одному автоматизованому відділенні потрібно буде назвати тільки номер відправлення з програми і вся інформація про нього підтягнеться автоматично.

Додаток включає в себе і користування фінансовими послугами: здійснити звичайний переказ між картами, а також переказ з карти в відділення Укрпошти.

В Укрпошті нагадали, що компанія вже кілька місяців використовує чат-боти в Facebook, Telegram, Viber для комунікації з користувачами.

Як повідомляв ONLINE.UA, у мережі активно обговорюють плани державного підприємства "Укрпошта"завести в Україну одного з лідерів онлайн торгівлі — магазин Amazon.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?