Стан здоров'я Савченко погіршився через голодування
Категорія
Україна
Дата публікації

Стан здоров'я Савченко погіршився через голодування

Стан здоров'я Савченко погіршився через голодування

Арештована народна депутатка Надія Савченко розповіла про погіршення самопочуття у зв'язку з голодуванням.

Про це повідомляє ONLINE.UА з посиланням на Facebook Савченко.

"Мій стан на сьогодні, 11.04.2018р.,: здоров’я від голодування погіршується в межах норми, але не критично",- повідомила вона.

23 березня під час розгляду клопотання щодо обрання депутатці запобіжного заходу у Шевченківському районному суді, вона сповістила про початок голодування.

Читайте також: Македонія відмінить візовий режим з Україною

Наразі Надія Савченко повідомила: "Я продовжую голодування до того дня, поки не буду на волі і не зможу повноцінно захищатися в судах та захищати себе, свою родину, своїх близьких та народ України, поки не зможу повноцінно виконувати свою діяльність як народного депутата України та політичну діяльність".

Суд обрав запобіжний захід у вигляді утримування підозрюваної під вартою терміном на 59 діб без можливості внесення застави.

Скандальному політику інкримінують вчинення великої кількості кримінальних правопорушень: дії, спрямовані на насильницьку зміну державної влади; посягання на життя державного діяча; терористичний акт; створення терористичної організації; незаконне поводження зі зброєю та вибуховими речовинами.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що В Україні випробували нову потужну зброю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?