Отруєння Скрипаля: оприлюднені результати міжнародного розслідування
Категорія
Світ
Дата публікації

Отруєння Скрипаля: оприлюднені результати міжнародного розслідування

Отруєння Скрипаля: оприлюднені результати міжнародного розслідування
Джерело:  Sky News

Колишній російський шпигун Сергій Скрипаль і його дочка Юлія були отруєні нервово-паралітичною речовиною з "високим ступенем чистоти".

Про це йдеться в доповіді Організації із заборони хімічної зброї (ОЗХЗ), яка була оприлюднена 12 квітня, передає ONLINE.UA з посиланням на Sky News.

Читайте також: Дочка Скрипаля виступила з категоричною заявою проти Росії

Відзначається, що експерти ОЗХЗ повністю погодилися з результатами аналізу отрути, який раніше провели в Великій Британії. При цьому в звіті організації не використовується назва "Новачок".

Доповідь по результатам розслідування ОЗХЗ отруєння Сергія Скрипаля

У звіті ОЗХЗ зазначено, що експерти організації згодні з висновками Великої Британії, які стосуються природи походження токсину. Детальна формула речовини, якою отруїли Скрипаля та його доньку, міститься в секретній частині документу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що розвідка Великої Британії встановила точне місце створення нервово-паралітичного речовини "Новачок".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?