У Польщі винесли вирок чоловіку, що ображав українських заробітчан
Категорія
Події
Дата публікації

У Польщі винесли вирок чоловіку, що ображав українських заробітчан

У Польщі винесли вирок чоловіку, що ображав українських заробітчан

Суд в місті Ольштин засудив поляка на 6 місяців обмеження волі за зневагу до українців через їхню національність.

Про це повідомляє ONLINE.UА з посиланням на "Польське Радіо".

До півроку обмеження волі 11 квітня отримав поляк за зневагу до декількох громадян України з приводу національності. Чоловік приклеїв до їхнього авто наліпки з зображенням перекресленого Степана Бандери та образливим написом «УПА – українські вбивці».

Читайте також: Від хімічної атакі в Сирії постраждали 500 людей

Ще чотири такі стікери були знайдені під час обшуку житла обвинуваченого Роберта Д. За словами представників прокуратури, наліпки містили в собі інформацію для підбурювання до ненависті на національному ґрунті.

Суд змінив звинувачення прокуратури. Там вважають, що дії чоловіка не мали ознак публічного підбурювання до ненависті. За їх словами, Роберта Д. не мають права звинувачувати у подібному намірі тільки на підставі інформації на наліпках без присутності відповідних жестів з його боку.

У підсумку, суд в Ольштині засудив чоловіка до 6 місяців обмеження волі. Він повинен буде весь цей час виконувати неоплачувані громадсько-корисні роботи.

Як повідомляв ONLINE.UА, В мережі показали наслідки незаконної діяльності РФ в Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?