Джамала розповіла про жорстокі знущання у дитинстві
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джамала розповіла про жорстокі знущання у дитинстві

Джамала розповіла про жорстокі знущання у дитинстві

Співачка Джамала відверто розповіла про те, як у школі та музичному училищі була жертвою булінгу.

Про це співачка розповіла в Facebook, підтримавши флешмоб під назвою #ВсеЩоТебеНеВбиває, передає ONLINE.UА.

"Я багато разів у житті стикалася з цькуванням, тільки в той час ніхто не використовував слово булінг. Як мене тільки в школі не обзивали! Говорили, що в мене «безглузде прізвище», що я «задрот», «піша» (тому що любила співати в класі). А скільки довелося вислухати щодо своєї національності та релігії!",- написала Джамала.

Читайте також: Найпопулярніший кліп у YouTube відновили після хакерської атаки

Співачці не давали спокою і в музичному училищі, хоч і в дещо меншій мірі. У 17-річному віці вона вирішила вступили до консерваторії, але і через це її принижували: "Куди ти рипаєшся, село, сиди на місці",- згадує вона.

В кінці красуня додала мотивуючих слів, які викликали шквал емоцій у прихильників. "Але знаєте, до якого висновку я прийшла? Якщо ти не подобаєшся якимось людям просто тому що ти інший, значить, ти робиш все правильно, ти на вірному шляху", – підсумувала співачка.

Як відомо, відомий український гурт Pianoбой у кліпі на пісню "Все, що тебе не вбиває" зачепив тему цькування і неприйняття в суспільстві, запустивши флешмоб.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Відомий український співак порадував новим енергійним кліпом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?