Принц Вільям випадково розсекретив стать майбутньої дитини
Категорія
Світ
Дата публікації

Принц Вільям випадково розсекретив стать майбутньої дитини

Принц Вільям випадково розсекретив стать майбутньої дитини
Джерело:  The Mirror

У квітні 2018 принц Вільям і Кейт Міддлтон стануть батьками втретє. Вони до останнього запевняли, що не знають стать своєї дитини, яка в найближчі дні має народитися. Але кілька днів тому принц Вільям випадково проговорився на цю тему.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mirror.

Читайте також: Вагітна Кейт Міддлтон викликала фурор на Великдень: опубліковані ніжні фото

Джерело розповіло, що герцог Кембриджський днями відвідав футбольний матч в Бірмінгемі, після якого поговорив з шанувальниками. Він заявив, що буде наполягати на тому, щоб їх майбутню з Кейт дитину назвали Джеком.

Відзначається, що майбутній батько швидко зрозумів, що припустився помилки і розкрив важливу таємницю. Він поспішив виправити ситуацію, додавши "або Джекі".

Проте західні інсайдери впевнені, що своєю заявою принц Вільям підтвердив, що у нього незабаром народиться син, який стане братом старшим дітям членів королівської сім'ї - 2-річної принцеси Шарлотті і 4-річному принцу Джорджу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше принц Вільям і Кейт Міддлтон назвали ймовірну дату народження своєї третьої дитини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?