Прогулянка по Місяцю: NASA показало вражаюче відео з супутника Землі
Категорія
Технології
Дата публікації

Прогулянка по Місяцю: NASA показало вражаюче відео з супутника Землі

Прогулянка по Місяцю: NASA показало вражаюче відео з супутника Землі
Джерело:  online.ua

Американське космічне агентство NASA провело віртуальну екскурсію в мережі по Місяцю. Цей відеотур став самим докладним і яскравим з усіх існуючих роликів про супутник Землі на сьогоднішній день.

Відповідне відео було опубліковано на YouTube-каналі агентства, передає ONLINE.UA.

Читайте також: США направлять на Місяць надувний житловий модуль: опубліковано відео

Завдяки новому ролику NASA, багато людей змогли здійснити свою дитячу мрію і прогулятися по Місяцю. У кадрі відображені всі цікаві і унікальні місця на цій загадковій планеті, які представлені у відео в дуже високій якості.

Віртуальна прогулянка по Місяцю позволяє розглянути так звані місячні моря, якими називають місця, видимі з Землі як темні плями, південний полюс, де раніше була зафіксована одна з найнижчих температур в Сонячній системі. Там показані місця, де, за даними вчених, розташовується лід.

Також у відео можна побачити басейн Ейткен, який є найбільшим ударним кратером на Місяці і одним з найбільших в Сонячній системі, кратери Тихо і Аристарх. У ролику автори продемонстрували і те місце, де здійснювала посадку місія Аполлон-17, а також обладнання, залишене астронавтами на супутнику Землі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що вчені знайшли придатні для життя місця на Місяці і Марсі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?