Настя Рибка може сісти за ґрати у Тайланді на 10 років
Категорія
Події
Дата публікації

Настя Рибка може сісти за ґрати у Тайланді на 10 років

Настя Рибка може сісти за ґрати у Тайланді на 10 років
Джерело:  AP News

Скандально відома Настя Рибка та ще 9 затриманих з нею людей отримають нові ордери на арешт за статтею, яка передбачає до 10 років за ґратами.

Про це повідомляє ONLINE.UА з посиланням на Associated Press.

Влада Тайланду готова пред'явити Насті Рибці (Анастасія Вашукевич), Алексу Леслі (Олександр Кириллов) та ще 8 затриманим нові ордери на арешт. Це 11 квітня підтвердила поліція Паттайї. Нові обвинувачення передбачають 10 років перебування за ґратами.

Читайте також: У Польщі винесли вирок чоловіку, що ображав українських заробітчан

Між тим, адвокат усіх затриманих Саттхапхон Сійоха заявив, що поліція отримала постанову на затримання за підозрою у сутенерстві на території країни. За його словами, їм інкримінують надання послуг по задоволенню статевого бажання за допомогою третіх осіб в складі злочинної групи.

"Те, що мова йде про злочинну группу, значно обтяжує провину підозрюваних", - сказав адвокат і підкреслив, що зараз всі обвинувачувані знаходяться у статусі підозрюваних. Якщо їх визнають винними, то вже перевезуть до тюрми міста Паттайя.

Як повідомляв ONLINE.UА, Фігурантку секс-скандалу з олігархами РФ затримали в Таїланді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?