Навальний готує мітинги по всій Росії напередодні інавгурації Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Навальний готує мітинги по всій Росії напередодні інавгурації Путіна

Навальний готує мітинги по всій Росії напередодні інавгурації Путіна

Опозиціонер Олексій Навальний закликав громадян 5 травня виходити на мітинги "проти корупції, нерівності, цензури і беззаконня".

Про це повідомляє ONLINE.UА з посиланням на "Уніан".

Засновник Фонду боротьби з корупцією в Росії та відомий опозиціонер Олексій Навальний оголосив про мітинги і акції протесту по всій території країни.

"Наше спільне завдання - домогтися, щоб наш голос був почутий і прийнятий до уваги", - заявив Навальний. Він закликав громадян вийти на вулиці "проти корупції, нерівності, цензури і беззаконня".

Читайте також: В Індії шквальний вітер зніс мінарети Тадж-Махала

Юрист Фонду боротьби з корупцією Іван Жданов підкреслив, що це лиш анонс мітингу, подавати документи на узгодження в мерію можна не раніше, ніж за 15 днів до запланованної події. "Традиційно, швидше за все, подамо на Тверську. Навряд чи ми будемо відступати від своїх традицій. Тверська - хода, мітинг - Охотний Ряд", - розповів він.

Нагадаємо, що 7 травня відбудеться інавгурація президента Путіна. 18 березня в Росії пройшли вибори, за їх підсумками, чинний голова держави Володимир Путін набрав 76,69% голосів.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше, заступник Медведєва потрапив у великий секс-скандал через розслідування Навального.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?