ЄС виділить Україні 50 млн євро на підтримку державних фінансів
Категорія
Економіка
Дата публікації

ЄС виділить Україні 50 млн євро на підтримку державних фінансів

ЄС виділить Україні 50 млн євро на підтримку державних фінансів
Джерело:  online.ua

Євросоюз надасть фінансову допомогу Рахунковій палаті України в проведенні зовнішнього аудиту виконання держбюджету в рамках запланованої програми допомоги в сфері управління державними фінансами.

Про це заявив Глава представництва ЄС в Україні Хюг Мінгареллі, повідомила прес-служба Рахункової палати, передає ONLINE.UA.

Читайте також: МВФ готовий виділити новий транш Україні: в НБУ назвали терміни

"Передбачена підтримка зовнішнього аудиту в рамках запланованої програми допомоги в сфері управління державними фінансами з бюджетом понад 50 млн євро", - зазначив Мінгареллі.

У свою чергу Голова Рахункової палати Валерій Пацкан висловив вдячність пану Послу за підтримку ЄС процесу прийняття нового Закону України "Про Рахункову палату" та прискорення обрання нових членів Рахункової палати.

Сторони звернули увагу на те, що фінансовий контроль і політичний нагляд за виконанням державного бюджету є найважливішим компонентом підзвітності державних витрат.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Рада ЄС ухвалила рішення щодо торговельних преференцій для України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?