SpaceX назвали вартість квитка на Big Falcon Rocket
Категорія
Технології
Дата публікації

SpaceX назвали вартість квитка на Big Falcon Rocket

SpaceX назвали вартість квитка на Big Falcon Rocket
Джерело:  Recode

Вартість квитка на земні перевезення у Big Falcon Rocket буде майже такою ж, як і ціна на трансатлантичні перельоти.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Recode.

Big Falcon Rocket почне працювати в найближчі десять років і буде перевозити близько ста осіб у межах земної кулі або до Марса. Менш ніж за одну годину ця система доставить туриста в будь-яку точку Землі.

Читайте також: Суд заблокував Telegram в Росії

Президентка та операційна директорка компанії SpaceX Гвінн Шотвелл заявила, що ціна за політ буде все ж дорожча за економ, але дешевша за бізнес-клас трансатлантичних перельотів. Подібна ціна пояснюється тим, що BFR буде використовувати оперативну зміну маршруту за умови запуску системи раз на добу.

Засновник Space X Ілон Маск представив світу BFR у вересні 2017 року. Ця система включає в себе ракету та пілотуємий корабель, що вміщає в себе 100 людей. Вона призначена для навколоземних польотів, запусків космічних апаратів, а також різноманітних місій на Місяць і Марс. Маск планує замінити усі діючі ракети компанії на BFR.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що NASA показало вражаюче відео з супутника Землі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?