Росія підготувала нові санкції проти США
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія підготувала нові санкції проти США

Росія підготувала нові санкції проти США

Російський уряд розгляне законопроект, який дозволить росіянам випускати продукцію без дозволу правовласників в США.

Про це передає ONLINE.UA з посиланням на російський Інтерфакс.

Таким чином в РФ мають намір відповісти на американські санкції.

У Держдумі прокоментували норму тим, що володіючи технологією, країна зможе виробляти продукцію, без згоди власника авторських прав.

Читайте також: Порошенко анонсував удар України по російським олігархам

"Тобто ми б'ємо під дих американцям, оскільки всі успіхи і, перш за все, домінування англо-саксонського, західного світу забезпечується саме правом інтелектуальної власності, і ми наносимо удар по цьому праву", - зазначив Михайло Ємельянов перший заступник голови комітету Держдуми з держбудівництва і законодавству комітету Держдуми.

Законопроект про заходи у відповідь на оголошені 6 квітня антиросійські санкції з боку США передбачає, зокрема, обмеження на постачання до Росії товарів і послуг американського походження (сільгосппродукції, сировини і продовольства, ліків, IT-технологій), а також припинення або призупинення співпрацю з США і підтримують їх країнами в атомній галузі, авіабудуванні, ракетно-рухової галузі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що лише за перший день після потрапляння до списку санкцій США російські олігархи втратили більше 12 млрд дол.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?