Льовочкін не був у бізнесі, а декларує мільйони, - Рабінович
Категорія
Економіка
Дата публікації

Льовочкін не був у бізнесі, а декларує мільйони, - Рабінович

Льовочкін не був у бізнесі, а декларує мільйони, - Рабінович
Джерело:  rbc.ua

Для розвитку економіки і якісного підвищення рівня життя в Україні необхідно не тільки побороти корупцію, а й створити нормальні умови для ведення бізнесу простим людям. Про це в ефірі програми «Великий вечір» на телеканалі NewsOne розповів народний депутат України, лідер партії «За життя» Вадим Рабінович. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК-Україна.

На прикладі «кар'єри» народного депутата від «Опозиційного блоку» Сергія Льовочкіна політик продемонстрував всю суть системи.

«Кожен має право заробляти, і люди багаті потрібні. Проблема - з тими ж Бойко, Льовочкіним - в іншому. Просто людина все життя пропрацював радником Адміністрації президента, ніколи не мав бізнесу, нічого. А потім заповнив декларацію: будинок за 2 млрд у Франції, 200 компаній, яхта за 50 млн. І дивляться на нього все такими очима, тому що у нього телеканал «Інтер» - його бояться всі. Не можна так грабувати країну, не можна! Якщо боятися цих тварюк, ми взагалі пропадемо », - заявив парламентарій.

При цьому лідер партії «За життя» акцентував увагу на тому, що насправді проблема навіть не в конкретних особистостях - Льовочкіна і Бойка.

"Це дурниця! Проблема - в льовочкіних і бойках. Тому що їх багато, і грабуванням країни вони займаються кожен день. У Німеччині оголосили: найдорожчий будинок в країні купив українець! Найдорожчий будинок у Франції (на найдорожчому місці) - вілла Льовочкіна! Вони все це висмоктують з країни», - констатував нардеп.

Він переконаний, що для нормального розвитку країни кожному українцеві потрібно дати можливість відкрити свій бізнес, при цьому необхідно мінімізувати перевірки.

«Тоді кожен міг би займатися своїм бізнесом. А вони висмоктують все з країни, у них з'являється по 10 будинків за кордоном, і ми повинні їх терпіти, тому що у них канал «Інтер» і ми їх боїмося. Ось тому я і прийшов у політику: я їх не боюся, я своє відбоявся вже. І плював я на їхні «Інтери», - заявив він.

Політик нагадав, що нещодавно, завдяки його ініціативі та зусиллям, в Ніцці була арештована нерухомість Льовочкіна.

«Я конфіскував віллу Льовочкіна у Франції на користь українців. Я перша людина на Землі, яка заарештувала майно за кордоном, витративши при цьому свої особисті кошти. А зараз він знаєте, чого чекає? Туди зараз треба внести заставну суму від держави: 1% від вартості - тобто десь 400 тис. євро», - розповів політик.

При цьому він зазначив, що власне держава Україна «мовчить», і ніякі органи до нього у справі про арешт вілли Льовочкіна не звертаються.

"Я свої гроші внесу, і покажу, що в цій країні ще є можливість доводити все до кінця. Жоден орган України, куди я відправляв копії документів про арешт майна, навіть просто не викликав мене розпитати, як це можна забрати для держави", - резюмував він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?