Не залишиться без відповіді: з'явилася перша реакція Кремля на удар по Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

Не залишиться без відповіді: з'явилася перша реакція Кремля на удар по Сирії

Не залишиться без відповіді: з'явилася перша реакція Кремля на удар по Сирії
Джерело:  online.ua

Російська влада поклала всю відповідальність за наслідки ракетних ударів США, Франції і Великої Британії по Сирії. У Кремлі пригрозили, що ця атака не залишиться без відповіді.

Про це на своїй сторінці в соцмережі написав посол Росії в США Анатолій Антонов, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Найважчі наслідки: Москва відреагувала на погрози США по Сирії

"Ми попереджали, що такі дії не залишаться без наслідків. Вся відповідальність за них лежить на Вашингтоні, Лондоні і Парижі. Образа президента Росії неприпустима і неприйнятна",- йдеться в повідомленні Антонова.

Російський дипломат також підкреслив, що в сценарії по Сирії "справдилися найгірші побоювання", так як Захід не почув попередження Росії. Він також заявив, що США не мали морального права звинувачувати Москву в атаці на сирійську Думу, так як самі є виробником найбільшого в світі арсеналу хімічної зброї.

У свою чергу офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова також засудила дії Вашингтона, Лондона і Парижа. Вона вважає, що ракетний удар був проведений тоді, коли "Сирія отримала шанс на мирне майбутнє".

У той же час генсек НАТО Йенс Столтенберг підтримав потужний удар США, Великої Британії і Франції по Сирії. Він вважає, що після нього у сирійського режиму значно скоротилися можливості і здатності атакувати мирних жителів хімічною зброєю.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що від хімічної атаки в Сирії постраждали більше 500 людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?