Розчулили до сліз: українські волонтери зняли зворушливий кліп про війну на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Розчулили до сліз: українські волонтери зняли зворушливий кліп про війну на Донбасі

Розчулили до сліз: українські волонтери зняли зворушливий кліп про війну на Донбасі
Джерело:  online.ua

Українські волонтери в рамках проекту Wake App, який був запущений для збору пожертвувань на потреби української армії, випустили зворушливий кліп про війну на Донбасі. Вони присвятили відео бійцям АТО і всім людям, які знають, як це - чекати рідних з війни.

Відео кліпу було опубліковано на сторінці фонду "Повернись живим" в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: "Молитва на Різдво": український військовий написав зворушливу колядку про АТО

Автором пісні "Колискова" став відомий поет Сергій Жадан, а виконавцями група Лінія Маннергейма і співачка Саша Кольцова. Знімали кліп оператори, які багато років знімають фронтові відео для фонду.

Українці зізналися, що кліп зворушив їх до сліз і мурашок по шкірі. Вони подякували волонтерам за відео, яке бере за серце.

"Такі роботи слід пошірюваті. Майстерність и професійність - наяву. Глибина змісту и Таланова Виконання пронікають и зворушють душу у шкірних клітинку в серці .... Дорогі наші захисники, хай вас Бог береже. Повертайся пошвидше живими додому, до рідних", "Дуже хороший кліп и чудова пісня! Молодці! Дай Боже сили и Терпіння нашим захисник! Повертайся живими! Ми вас дуже чекаємо! "," Сльози навертаються на очі. Хлопці, наші Герої, нехай береже вас Господь! Ми пішаємося вами ",- коментують кліп українці.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що лідер відомої групи "Антитіла" Тарас Тополя і український військовий Олександр Рожко разом записали зворушливу пісню про війну під назвою "Не сумуй".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?