За місяць до весілля Меган Маркл несподівано поїхала з Великої Британії
Категорія
Світ
Дата публікації

За місяць до весілля Меган Маркл несподівано поїхала з Великої Британії

За місяць до весілля Меган Маркл несподівано поїхала з Великої Британії
Джерело:  Hello Magazine

Наречена принца Гаррі, американська актриса Меган Маркл раптово виїхала з Великої Британії. Її помітили в аеропорту Чикаго.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Hello Magazine.

Читайте також: Королівська сім'я готує унікальний подарунок Меган Маркл на весілля

Фото Меган Маркл, яка несподівано з'явилася в міжнародному аеропорту О'Хара, швидко поширилися в соцмережах. На знімках відображено, що на батьківщину наречена принца Гаррі прибула в чорному одязі і кепці, щоб якомога менше привернути до себе увагу оточуючих.

За даними західних інсайдерів, Меган Маркл довелося поїхати від нареченого через юридичні проблеми з візою. Відзначається, що питання з законним перебуванням актриси на території Великої Британії до цих пір не улагоджені.

Джерело зазначає, що відразу ж з аеропорту Меган Маркл вирушила у візовий центр, який заради неї закрили для відвідувачів на кілька годин. Очікується, що її британська віза буде готова за кілька днів, після чого Меган зможе на законних підставах повернутися до Британії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Меган Маркл і принц Гаррі замовили несподівані подарунки на весілля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?