Ворог несе втрати: в мережі показали фото ліквідованих бойовиків на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Ворог несе втрати: в мережі показали фото ліквідованих бойовиків на Донбасі

Ворог несе втрати: в мережі показали фото ліквідованих бойовиків на Донбасі
Джерело:  online.ua

За останні кілька днів проросійські бойовики Донбасу понесли масштабні втрати. Відомо про п'ять ліквідованих терористів, які ведуть військові дії проти України на окупованих територіях.

Фото ліквідованих бойовиків були опубліковані в соцмережах, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Волонтери похвалилися успіхом бійців ЗСУ на Донбасі: опубліковано фото

12 квітня біля Зайцевого, в районі Світлодарської дуги був ліквідований бойовик "ДНР" Борис Павліков на прізвисько "Карабас". Він був родом з Горлівки.

8 квітня під Горлівкою був також убитий російський найманець Максим Журилов. 26-річний бойовик служив в лавах "ДНР", але останнім часом проживав в Алчевську.

4 квітня в зоні АТО був ліквідований командир взводу бойовиків "ДНР" Олександр Новиков, відомий на прізвисько "Товстий".

За даними глави групи "Інформаційний супротив" Дмитра Тимчука всього на Донбасі за останній тиждень ліквідували п'ятьох бойовиків. Ворог втратив двох бійців з 9-го окремого штурмового мотострілецького полку під Новоазовськом, ще двох з 3-ї мотострілецької бригади "ДНР" під Горлівкою. Ще один терорист з 7-ї окремої мотострілкової бригади "ЛНР" був убитий під Брянкою в Луганській області.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український снайпер ліквідував бойовика на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?