В "ДНР" повністю зник інтернет: місцеві жителі б'ють на сполох
Категорія
Події
Дата публікації

В "ДНР" повністю зник інтернет: місцеві жителі б'ють на сполох

В "ДНР" повністю зник інтернет: місцеві жителі б'ють на сполох
Джерело:  online.ua

Після того, як в "ДНР" вже три місяці бойовики блокують мобільний зв'язок українського оператора Vodafone, місцеві жителі зіткнулися з новими проблемами. Зокрема, в окупованому Донецьку 14 квітня повністю зник інтернет. Донеччани не виключають, що це може бути підготовкою до наступу армії "ДНР".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на підконтрольні бойовикам ресурси.

Читайте також: Стало відомо, скільки заробили бойовики "ДНР" на блокуванні Vodafone

Жителі окупованого Донецька відзначають, що подібне масштабне відключення зв'язку та інтернету в місті відбувається вперше. Вони підкреслюють, що перебої в роботі спостерігаються в роботі усіх великих інтернет-провайдерів так званої республіки. Поряд з інтернетом окупанти також заблокували місцевий мобільний зв'язок "Фенікс".

Користувачі соцмереж повідомляють, що інтернет пропав по всій території "ДНР" - крім українського "Інтертелекому", зв'язок перервався одночасно відразу у всіх інтернет-провайдерів.

Донеччани в шоці від чергових проблем зі зв'язком. У багатьох з них з інтернетом пов'язана робота, у інших - зв'язок з родичами. Вони не виключають, що бойовики повністю відрізали їх від мережі через підготовку наступу, що підтверджує і факт дострокового повернення всіх бойовиків з відпусток і звільнень в розташування військових частин.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше бойовики придумали новий спосіб нажитися на жителях "ДНР".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?