Названа несподівана ознака високого інтелекту людини
Категорія
Світ
Дата публікації

Названа несподівана ознака високого інтелекту людини

Названа несподівана ознака високого інтелекту людини
Джерело:  Медикфорум

По-справжньому розумні люди ледачі і ведуть малоактивний спосіб життя. Вони прагнуть до "диванного" проведення часу, уникаючи сильних фізичних навантажень. До такого висновку прийшли американські вчені з Університету Флорида, передає ONLINE.UA з посиланням на Мedikforum.

Читайте також: Вчені визначили найкрасивішу жінку світу: опубліковані фото

Вчені провели масштабний експеримент, до якого залучили кілька десятків студентів. Вони з'ясували, як добровольці проводять вільний час, а після цього за допомогою спеціальних тестів оцінили їх рівень інтелекту.

Як виявилося, розумові здібності і фізична активність у людей має зворотний зв'язок. Це підтвердили результаті дослідження, які показали, що у малорухомих студентів вищі когнітивні функції.

На підставі отриманих даних, експерти прийшли до висновку, що ознакою високого інтелекту людей може бути лінь і малорухливий спосіб життя. Вчені вважають, що малорухливість дає можливість інтелектуалам занурюватися у свої думки. А категорія людей, які вдаються до навантажень і різного роду пересувань, не вміють керувати своєю свідомістю, тому вони не схильні до довгих роздумів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше вчені знайшли ефективний спосіб боротьби з депресією за допомогою дієти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?