Нас не зламати: українські музиканти записали потужний гімн воїнам АТО
Категорія
Україна
Дата публікації

Нас не зламати: українські музиканти записали потужний гімн воїнам АТО

Нас не зламати: українські музиканти записали потужний гімн воїнам АТО
Джерело:  online.ua

Відомі українські музиканти з гурту Kozak System, які регулярно представляють сучасну Україну на світових музичних фестивалях, зробили подарунок бійцям АТО. Вони записали для них новий потужний гімн під назвою "Подай зброю".

Відео уривка нового гімну воїнів АТО музиканти опублікували на сторінці гурту в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Розчулили до сліз: українські волонтери зняли зворушливий кліп про війну на Донбасі

Автором пісні став командир взводу 10 ОГШБр Гліб Бабич. Він запропонував Kozak System записати пісню для воїнів АТО і музиканти відразу ж погодилися. Бабич також розповів, що давно виношував ідею написати гімн для тих, хто воює в гірських бригадах. При цьому він упевнений, що ця пісня стане гімном і для інших підрозділів ЗСУ.

"А нас не зламати і навіть не вбити, тому що відродяться з попелу квіти. Побачиш: утримавши небо у серці, додому прийдуть "едельвейси ", - звучить один з куплетів пісні.

В даний час Kozak System продовжують працювати над записом нового гімну. Вони обіцяють найближчим часом порадувати бійців АТО піснею "Подай зброю".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український військовий записав зворушливу колядку про АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?