Матч Шахтар - Динамо: результати і відео голів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Матч Шахтар - Динамо: результати і відео голів

Матч Шахтар - Динамо: результати і відео голів
Джерело:  online.ua

14 квітня в Харкові на стадіоні "Металіст" відбувся центральний матч 27 туру української Прем'єр-ліги, в якому "Шахтар" приймав "Динамо". Матч завершився перемогою київської команди з рахунком 0:1.

Відео голів матчу Шахтар - Динамо було опубліковано в мережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Матч Реал-Ювентус: результати і видовищне відео голів

Перший і єдиний гол у грі забив динамівець Володимир Шепелєв на 32-й хвилині першого тайму. Після перерви, у другому таймі рахунок не змінився - команді "Динамо" вдалося втримати перемогу.

Перемога киян дозволила "Динамо" скоротити до трьох очок різницю з "Шахтарем" в турнірній таблиці. Боротьба за чемпіонське звання триває.

Слід зауважити, що центральний матч 27 туру української Прем'єр-ліги завершився скандалом з бійкою на полі. Півзахисник "Шахтаря" Тайсон почав штовхати форварда "Динамо" Дьмерсі Мбокані, в результаті чого обидва футболісти отримали жовті картки від арбітра і були змушені покинути поле.

Нагадаємо, ця перемога "Динамо" над "Шахтарем" стала другою в матчах поточного чемпіонату. Ще в одній грі між командами була нічия.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на матчі Динамо-Маріуполь вболівальники влаштували бійку з поліцейськими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?