Пийте "Глід": в Держдумі знайшли заміну імпортним лікам для росіян
Категорія
Світ
Дата публікації

Пийте "Глід": в Держдумі знайшли заміну імпортним лікам для росіян

Пийте "Глід": в Держдумі знайшли заміну імпортним лікам для росіян
Джерело:  online.ua

Поки в Держдумі вирішують, як відповісти США на жорсткі санкції проти російських олігархів, росіяни б'ють на сполох через можливу заборону поставок американських ліків в країну. Парламентарі запропонували жителям РФ перейти на відвар кори дуба і настоянку глоду, відмовившись від ліків імпортного виробництва.

З такою скандальною пропозицією виступив віце-спікер Держдуми РФ Петро Толстой в прямому ефірі на РосТВ, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Скандальна росіянка шокувала заявою про пожежу в Кемерово: опубліковано відео

В ході дискусії російський політик Борис Надєждін виступив проти нових санкцій РФ, які в Держдумі хочуть запропонувати в рамках відповіді на нові антиросійські санкції США. Він заявив, що через проблеми зі здоров'ям змушений постійно приймати ліки, які виробляються в країнах-супротивниках РФ.

Толстой запропонував йому "випльовувати" ці таблетки і перейти на глід і відвар кори дуба. Ця заява викликала резонансну реакцію росіян. Після цього віце-спікер Держдуми в інтерв'ю російському радіо сказав, що його заява була всього лише жартом.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що скандальний російський політик Володимир Жириновський пообіцяв захопити всю Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?