Потужний ракетний удар по Сирії: з'явилися видовищні фото наслідків
Категорія
Світ
Дата публікації

Потужний ракетний удар по Сирії: з'явилися видовищні фото наслідків

Потужний ракетний удар по Сирії: з'явилися видовищні фото наслідків
Джерело:  The Washington Post

Потужний ракетний удар по Сирії, який завдали військові сили США, Франції і Великої Британії, вразив всі поставлені цілі.

У мережі опублікували супутникові фото наслідків удару, на яких показано, що всі важливі хімічні об'єкти в Сирії було знищено, передає ONLINE.UA з посиланням на WP.

Читайте також: Удари по Сирії: Велика Британія висунула ультиматум Путіну і Асаду

Першою метою Пенгтагона був Центр досліджень і хімічних розробок в Барзасі, який розташований недалеко від Дамаска. З цієї позиції було випущено 76 ракет коаліції, більшу частину яких становили "Томагавки".

Другою і третьою метою військової коаліції на чолі з США були хімічні об'єкти, розташовані недалеко від міста Хомс в селі Шіншар. Американські військові повідомили, що в ході ракетної атаки ці цілі були досягнуті, а саме, повністю зруйнований хімічний комплекс Хімса Сіншаре і бункер під ним.

Також в Пентагоні повідомили, що всього по Сирії було випущено 105 ракет. У військовому відомстві підкреслили, що їм вдалося пролетіти через сирійський повітряний простір без будь-якої ефективної відсічі з боку систем ПРО Сирії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін назвав цинічним актом агресії ракетну атаку США, Франції і Великої Британії в Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?