Велика Британія готує жорсткі санкції проти російських олігархів
Категорія
Політика
Дата публікації

Велика Британія готує жорсткі санкції проти російських олігархів

Велика Британія готує жорсткі санкції проти російських олігархів
Джерело:  The Times

Британська влада готує нові економічні санкції проти Росії. Під обмеження потраплять російські бізнесмени та чиновники.

Про це повідомила прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей, передає ONLINE.UA з посиланням на The Sunday Times.

Читайте також: Росія підготувала нові санкції проти США

У своїй заяві Мей зазначила, що Лондон розглядає кілька варіантів впливу на російських бізнесменів і чиновників, які мають в Великій Британії незаконні фінансові рахунки і нерухомість. Також джерело зазначає, що до списку санкцій ризикують потрапити російські олігархи з оточення Путіна.

Після хіматакі в Сирії, яку здійснила сирійська урядова армія за підтримки Путіна, США також вирішили покарати РФ. За даними російських ЗМІ, посол США Джон Хантсман направив в російський МЗС лист, в якому попередив про намір Вашингтона ввести нові санкції проти РФ за підтримку сирійського режиму.

Нагадаємо, після останніх санкцій США, під які потрапили сім російських олігархів, 12 компаній і 17 посадових осіб уряду Росії, російські бізнесмени за день втратили більше 12 млрд доларів. Також санкції відбилися на російській національній валюті, курс якої опустився до 65 рублів за долар.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Москві назвали пограбуванням нові американські санкції проти Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?