Російські війська в Придністров'ї: у Путіна виступили з гучною заявою
Категорія
Світ
Дата публікації

Російські війська в Придністров'ї: у Путіна виступили з гучною заявою

Російські війська в Придністров'ї: у Путіна виступили з гучною заявою
Джерело:  online.ua

Росія не збирається виводити свої війська з Придністров'я. У Москві вважають, що вони там виконують "миротворчу місію", захищаючи співвітчизників.

Про це написав віце-прем'єр РФ Дмитро Рогозін на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Молдова вимагає від Росії виведення військ з Придністров'я

Російський чиновник запевняє, що Росія знаходиться в постійному контакті з так званою "владою" Придністров'я. За його словами, Москва допомагає їй знаходити рішення проблем, які створюють Кишинів і Захід у вигляді посилення блокади невизнаної республіки.

"Ми не допустимо деградації статусу Придністров'я, де проживають наші співвітчизники і співгромадяни, і не підемо на згортання нашої миротворчої місії", - йдеться в повідомленні Рогозіна.

Нагадаємо, раніше офіційна влада Молдови мала намір підрахувати збитки, нанесені російськими військовими в Придністров'ї. За попередніми даними, рахунок вимірюється мільярдами доларів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у росіян стався великий конфуз з Молдовою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?