Українка перемогла на престижному конкурсі краси в США: опубліковані фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Українка перемогла на престижному конкурсі краси в США: опубліковані фото

Українка перемогла на престижному конкурсі краси в США: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Українка Яна Власюк з Нововолинська перемогла на престижному конкурсі краси в США Mrs. Globe в Пенсільванії, який проводиться для заміжніх дівчат старше 25-ти років.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційну сторінку конкурсу в соцмережі.

Читайте також: На конкурсі краси стався скандал з чоловіком в жіночому образі: опубліковані фото

Власюк вже кілька років проживає в США, а на конкурс краси подала заявку випадково. Після перемоги на Mrs. Globe в Пенсільванії вона вирішила продовжувати брати участь в конкурсі - попереду її чекає боротьба за корону Місіс США.

Якщо Яні Власюк вдасться отримати титул Місіс США, то у неї з'явиться шанс взяти участь у фіналі Mrs. Globe і завоювати титул Місіс Земна куля.

Слід зауважити, що Mrs. Globe є найпрестижнішим конкурсом краси для заміжніх жінок у всьому світі. Його учасниці не тільки підкорюють суддів своєю красою під час дефіле на сцені в красивих сукнях і купальниках, а й завойовують бали за благодійну роботу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що вчені визначили найкрасивішу жінку в світі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?