Путін пригрозив світу "неминучим хаосом"
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін пригрозив світу "неминучим хаосом"

Путін пригрозив світу "неминучим хаосом"
Джерело:  online.ua

Президент РФ Володимир Путін пригрозив неминучим хаосом міжнародним відносинам в разі повторних ударів західних сил по Сирії.

Про це він заявив в ході телефонної розмови з президентом Ірану Хасаном Уханєм, сказано у заяві прес-служби Кремля, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Російські війська в Придністров'ї: у Путіна виступили з гучною заявою

Згідно з повідомленням, Путін і Ухані обговорювали ракетний удару США, Франції і Великобританії по об'єктах режиму Башара Асада, які пов'язані з виробництвом хімічної зброї.

Вони заявили, що це "протиправна акція", яка завдає "серйозної шкоди перспективам політичного врегулювання в Сирії".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що США, Франція і Велика Британія завдали серію ракетних ударів по Сирії. Ці удари стали відповіддю на хімічну атаку в Думі, відповідальність за яку Захід покладає на режим Асада і Москву.

Сирійський уряд та Росія відкидають причетність до будь-якої подібної атаки.

Росія пообіцяла США найважчі наслідки, якщо американська влада вирішить застосувати силу в Сирії по позиціях російських військових після хімічної атаки в Думі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?