Трамп розгнівався на своїх помічників через вислання російських дипломатів
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп розгнівався на своїх помічників через вислання російських дипломатів

Трамп розгнівався на своїх помічників через вислання російських дипломатів
Джерело:  The Washington Post

Дональд Трамп розгнівався на власних помічників, коли виявилося, що з США висилають 60 російських дипломатів через "справу Скрипаля", тоді як інші країни вислали лише по декілька чоловік.

Про це повідомляють джерела The Washington Post в адміністрації президента США, передає ONLINE.UA.

Коли помічники президента доповідали йому про плани вислати 60 російських дипломатів, яких підозрюють в шпигунстві, вони розповіли Трампу про те, що їх европейські союзники вишлють майже стільки ж. Тоді президент наказав підлеглим забути про лідерську роль в цій акції і вислати таку ж кількість дипломатів, як і інші. "Ми будемо відповідати їм за кількістю. Ми не будемо тут першими, ми тільки підлаштуємося під інших",- цитував голову країни джерело газети.

Читайте також: Велика Британія готує жорсткі санкції проти російських олігархів

Коли ж стало офіційно відомо, що США вирішили вислати 60 дипломатів , а інші країни в рази менше, то Трамп був "шокований і в жаху". Як виявилося, він вважав, що кожна країна Европи вишле по 60 російських дипломатів. Коли ж помічники пояснили йому ситуацію, за словами джерела, президент закричав: «Плювати мені на загальне число». Після цього він звинуватив підлеглих у навмисному обмані і вжив немало грубих слів.

За інформацією The Washington Post, президент противиться багатьом заходам, запропонованим адміністрацією щодо Росії. Незважаючи на це, США вислали групу російських дипломатів і ввели санкції відносно багатьох олігархів, близьких до Путіна і їх компаній.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Трамп дав несподіване пояснення своєму привітанню Путіну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?