"Петро п'ятий": Нардеп Онищенко представив власну книгу про Порошенка
Категорія
Україна
Дата публікації

"Петро п'ятий": Нардеп Онищенко представив власну книгу про Порошенка

"Петро п'ятий": Нардеп Онищенко представив власну книгу про Порошенка

Депутат-утікач Олександр Онищенко продемонстрував свою книгу про президента України Петра Порошенка.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Онищенка в Facebook.

"Завжди думав, що моя перша книга буде про любов і про жінок, але ні. Отже, анонсую. "Петро П'ятий. Правдива історія про українського диктатора",- написав депутат. Книгу скандально відомий Онищенко планує видати одразу чотирьма мовами: німецькою, українською, англійською та російською. За його словами, вона написана першочергово для європейського читача.

Читайте також: Боржники різко збільшили виплати по аліментах

На обкладинці книги – портрет Порошенка, який жестом демонструє, що все добре. При цьому Президент зображений на фоні прапора, що дуже нагадує панамський. Як відомо, саме там голова держави зареєстрував власні активи.

"Рідко пишуть книги про правителів держави, коли вони ще при владі. Зазвичай публікують махровий піар, на кшталт "Четвертої республіки" Бориса Ложкіна, про те, який цар - хороший. А моя книга про царя - справжнього", - прокоментував нардеп вихід своєї книги. На даний момент, Онищенко не став називати дату презентації.

Нагадаємо, після викриття масштабного організованного злочинного угруповання, згідно з доказами, отриманими в ході розслідування, виявилось, що організатором корупційної схеми був саме Онищенко, якого Верховна Рада позбавила недоторканності, а потім проголосувала за його арешт, але до того моменту депутат вже покинув Україну. Зараз він проживає у статусі політичного біженця в одній з країн Європи.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Онищенко даватиме ФБР показания проти українських корупціонерів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?