Анджеліна Джолі без свідомості була госпіталізована з власного будинку
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Анджеліна Джолі без свідомості була госпіталізована з власного будинку

Анджеліна Джолі без свідомості була госпіталізована з власного будинку
Джерело:  online.ua

Голлівудська актриса і посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі без свідомості опинилась у лікарні через сильне виснаження.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання NW.

Джолі забрала швидка прямо з власного будинку, де вона втратила свідомість. Лікарі констатували у голлівудської зірки виснаження. Інцидент стався трохи раніше, але відомо про нього стало тільки зараз. Хто викликав швидку не повідомляють.

Читайте також: Відома українська співачка осоромилася під час концерту в Москві

16 квітня, на сторінці зірки в Instagram було опубліковано її фото. По ньому зрозуміло, що зірка знаходиться не в дуже гарному стані. Знімок вона підписала так: "Де б я не була, я завжди знаходжу вікно і дивлюся в нього, мріючи бути в іншому місці".

Результати обстеження показали, що Джолі повністю фізично виснажена. Близькі до красуні джерела стверджують, що проблеми зі здоров'ям у актриси вже давно. Вона втратила апетит і сон, що і призвело до виснаження. Але сама акторка не визнає наявність проблеми.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Ще одна голлівудська зірка розкритикувала Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?