Протести в Еревані: сльозогінний газ та десятки постраждалих у лікарнях
Категорія
Світ
Дата публікації

Протести в Еревані: сльозогінний газ та десятки постраждалих у лікарнях

Протести в Еревані: сльозогінний газ та десятки постраждалих у лікарнях
Джерело:  online.ua

В результаті зіткнень поліції з протестувальниками проти висунення Сержа Саргсяна на пост прем'єр-міністра країни в лікарні доставлені вже 46 осіб.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Мінздраву Вірменії.

Більшість постраждалих отримали в основному поверхневі поранення нижніх кінцівок; деякі з них після надання допомоги були одразу виписані з лікарень. Серед поранених є шестеро поліцейських. У одного була перерізана вена, через що його прооперували. "Життю постраждалих небезпека не загрожує", - заявили в Міністерстві охорони здоров'я країни.

Читайте також: Facebook витратив 9 мільйонів на безпеку Цукерберга.

В ході зіткнень в столиці Вірменії поранення отримав організатор акції протесту, голова опозиційний партії Нікол Пашинян. Він був госпіталізований, але незабаром повернувся на проспект Баграмяна, де активно проходить демонстрація. Пашинян заявив, що шумовою гранатою йому пошкодили око.

Нагадаємо, 16 квітня у Єревані почалися акції проти висунення колишнього президента Сержа Саргсяна на пост прем'єр-міністра. Протестувальники заблокували рух на центральних вулицях і спробували прорвати оточення біля парламенту. Після цього поліцією був застосований сльозогінний газ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що У Єревані масові акції протестів: почалися сутички активістів з поліцією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?