Нові санкції проти Росії: Трамп прийняв несподіване рішення
Категорія
Політика
Дата публікації

Нові санкції проти Росії: Трамп прийняв несподіване рішення

Нові санкції проти Росії: Трамп прийняв несподіване рішення
Джерело:  The Washington Post

Введення нових антиросійських санкцій з боку США відкладено на невизначений термін. Про це особисто розпорядився президент США Дональд Трамп.

Про призупинку запровадження санкцій проти РФ повідомили джерела в адміністрації американського президента, передає ONLINE.UA з посиланням на Washington Post.

Читайте також: Масштабні наслідки санкцій США: названі втрати російських олігархів

Відзначається, що Трамп переніс введення нових санкцій проти Росії через те, що недостатньо їх вивчив. Його обурили дії своїх співробітників, які анонсували нові економічні обмеження щодо РФ достроково.

У Білому домі підкреслили, що постпред США при ООН Ніккі Хейлі, яка заявила, що нові санкції проти РФ будуть введені вже 16 квітня, зробила велику помилку, яку тепер доведеться усувати. Її заява була особистою ініціативою.

Джерела додали, що нові санкції проти РФ серйозно розглядалися Трампом. Але після того, як їх достроково оголосили, обмеження будуть введені тільки після чергового акту агресії з боку РФ.

Слід зазначити, що Москва ще не відповіла на останні санкції, які були введені Вашингтоном проти російських олігархів і чиновників. Очікується, що Держдума РФ розгляне санкції проти США 15 травня.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Велика Британія заявила про намір ввести серйозні санкції проти Росії після хіматаки в Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?