Ситуація на Донбасі загострилася: сили АТО понесли масштабні втрати
Категорія
Події
Дата публікації

Ситуація на Донбасі загострилася: сили АТО понесли масштабні втрати

Ситуація на Донбасі загострилася: сили АТО понесли масштабні втрати
Джерело:  online.ua

Бойовики продовжують наступ на Донбасі. За минулу добу, 16 квітня, вони зробили 52 обстрілу по позиціях українських захисників, внаслідок чого загинув один боєць ЗСУ, ще п'ятеро отримали поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Читайте також: Бойовики на Донбасі понесли серйозні втрати після удару "третьої сили" - волонтери

На Донецькому напрямку ворог вів вогонь з 82-мм і 120-мм мінометів, БМП і великокаліберних кулеметів по позиціях сил АТО біля Пєсков. Під обстріл з гранатометів, стрілецької та снайперської зброї потрапили захисники Мар'їнки, Водяного, Авдіївки, Верхньоторецького, Гнутового, Кам'янки, шахти Бутівка, Новотроїцького та Широкиного. З БМП терористи обстрілювали українських військових біля Талаківці, а з великокаліберних кулеметів - близько Пищевика, Павлопіля, Опитного і Невельського.

На Луганському напрямку бойовики з 122-мм і 152-мм артилерії, гранатометів і мінометів вели вогонь по позиціях сил АТО біля Зайцевого. Під Луганським і Кримським терористи обстрілювали українських захисників з БМП і гранатометів, з великокаліберних кулеметів - в районі Станиці Луганській і Новолуганського.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бойовики стягують танки і "Гради" в окупований Луганськ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?