По Сирії завдано нового ракетного удару - ЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

По Сирії завдано нового ракетного удару - ЗМІ

По Сирії завдано нового ракетного удару - ЗМІ
Джерело:  Reuters

По Сирії здійснений новий ракетний удар, який відбила сирійська ПРО. Атаки були зафіксовані в районі авіабази Шайрат в Хомсі і біля військового аеропорту Дамайєр на північному сході від Дамаска.

Про це повідомили сирійські ЗМІ, передає ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Читайте також: Путін пригрозив світу "неминучим хаосом"

У США заявили, що Вашингтон не причетний до нової ракетної атаки по Сирії. У Пентагоні підкреслили, що військова діяльність США в цій області не проводилася.

Арабські ЗМІ при цьому відзначають, що за нової ракетною атакою по Сирії можуть стояти ВПС Ізраїлю. В ізраїльському військовому командуванні заявили, що не мають інформації про будь-які інциденти.

Офіційного підтвердження ракетної атаки по Сирії поки не надходило. Не уточнюється також точна кількість ракет, які вдалося збити сирійській ПРО.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Велика Британія висунула Росії і Сирії умови для врегулювання ситуації, яка склалася після хіматаки на Думу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?