Суд прийняв гучне рішення по рахунках фірм сина Януковича
Категорія
Політика
Дата публікації

Суд прийняв гучне рішення по рахунках фірм сина Януковича

Суд прийняв гучне рішення по рахунках фірм сина Януковича

Печерський райсуд Києва зняв арешти з рахунків компаній, пов'язаних з сином колишнього президента України Олександром Януковичем. Причиною тому стала відсутність доказів того, що кошти на цих рахунках є предметом злочинної діяльності.

Відповідні судові рішення були прийняті 14 лютого 2018 року, передає ONLINE.UA з посиланням на УП.

Читайте також: Інтерпол зняв з розшуку Януковича і його сина - прес-секретар

Відзначається, що арешти на рахунки фірм, пов'язаних з Януковичем-молодшим, були накладені в 2015 і 2016 роках. Вони були заарештовані у справі про незаконне заволодіння державними коштами через відділення "Укрзалізниці".

За версією слідства, на ці рахунки, які відкриті в збанкрутілому ВБР, що належить Януковичу-молодшому, фігурантами справи було переведно більш 27 млн доларів і 550 млн гривень.

Зокрема, арешти зняті з рахунків 12 компаній, пов'язаних з сином колишнього українського президента. Усі права на них на даний момент належать компанії "Аскор-Інвест".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в ЄС зняли санкції з соратника Януковича Сергія Клюєва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?