В окупованому Луганську сталася серія вибухів: бойовики втратили багато техніки
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованому Луганську сталася серія вибухів: бойовики втратили багато техніки

В окупованому Луганську сталася серія вибухів: бойовики втратили багато техніки
Джерело:  online.ua

В окупованому Луганську, куди бойовики стягнули кілька десятків важкої техніки для проведення "військового параду" 9 травня, відбулася серія вибухів. Окупанти звинуватили в них сили АТО, щоб приховати справжні причини події.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу штабу АТО.

Читайте також: Ситуація на Донбасі загострилася: сили АТО понесли масштабні втрати

Раніше в мережі з'явилися повідомлення про серію вибухів, які жителі окупованого Луганська чули на околиці міста. Всього, за даними луганчан, відбулося не менш десятка вибухів, в результаті яких навіть в центрі міста в будинках тремтіли вікна.

Пізніше бойовики розмістили в ЗМІ фото наслідків вибухів, показавши знищену техніку. Вони звинуватили в події сили АТО, але українські військові спростували цю інформацію. За даними розвідки ЗСУ, вибухи в Луганську відбулися в результаті загоряння автомобіля, який знаходився поруч з важкою технікою бойовиків. Відзначається, що пожежа від нього перекинулася на інші авто, одне з яких було завантажено боєприпасами.

Жителі окупованого Луганська бурхливо обговорюють подію в соцмережах. Вони сміються над очереднм фейком проросійських окупантів, які в черговий раз осоромилися.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бойовики стягнули близько 40 танків і "Градів" в окупований Луганськ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?