Росія нікого не боїться: у Путіна виступили з новою нахабною заявою
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія нікого не боїться: у Путіна виступили з новою нахабною заявою

Росія нікого не боїться: у Путіна виступили з новою нахабною заявою
Джерело:  online.ua

Росія нікого не боїться і не пробачить ні одного кіберудара, так як давно стала іншою.

Про це заявив спецпредставник президента РФ з кібербезпеки, посол з особливих доручень Андрій Крутських під час конференції в Німеччині, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Кібератаки в Україні: СБУ встановила російський слід

В мережі розмістили відео зі скандальною заявою російського посла, якою він відповів на звинувачення Росії в кібератаках і загрози відповіді з боку США і Великої Британії. Крутських назвав Європу "моською", а Росію - "кіберслоном", який зможе дати жорстку відповідь на кожен випад в свою сторону.

"На що ми розраховуємо? Ми всі хочемо померти? Ми що, не хочемо сьогодні ввечері випити під час прийому тут, в Гарміші? Тому я хочу скористатися моментом і запевнити всіх - Росія стала іншою. Ми нікого не боїмося і говоримо це не з нахабства. Але ми не пробачимо жодного кіберудара",- заявив Крутських.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що США і Велика Британія звинуватили російський уряд в потужній кібератаці, яка була спрямована на урядові структури і приватні компанії обох країн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?