У США знайдений мертвим актор з фільму жахів "Воно"
Категорія
Світ
Дата публікації

У США знайдений мертвим актор з фільму жахів "Воно"

У США знайдений мертвим актор з фільму жахів "Воно"
Джерело:  TIME

У США, в штаті Північна Кароліна був знайдений мертвим актор Гаррі Андерсон, відомий за роллю у фільмі жахів "Воно". Його знайшли мертвим у власному будинку. Причини смерті 65-річного актора встановлюються.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Time.

Читайте також: Помер оскароносний голлівудський режисер

За даними видання, тіло мертвого Гаррі Андресона виявила поліція, яку викликали з дому актора. При огляді приміщення правоохоронці не знайшли доказів, що вказують на вбивство Андерсона.

Син актора прокоментував ситуацію. Він запевнив, що Гаррі Андерсон помер природною смертю.

Нагадаємо, Гаррі Андресон прославився на весь світ в 1990 році, коли на екрани вийшла перша екранізація роману Стівена Кінга "Воно". У картині він зіграв Річі Тозіера.

Також Гаррі Андерсон відомий глядачам за ролями в серіалах "Нічний слід" і "Байки зі склепу". Всього фільмографія актора налічує понад півсотні картин, за ролі в яких Андерсона тричі номінували на премію "Еммі".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Франції помер легендарний модельєр Юбер де Живанши.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?