Україна готова допомогти Молдові вивести російські війська з Придністров'я
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна готова допомогти Молдові вивести російські війська з Придністров'я

Україна готова допомогти Молдові вивести російські війська з Придністров'я
Джерело:  interfax.com.ua

Українська влада готова забезпечити коридор для виведення російських військ з Придністров'я, про що раніше попросив прем'єр-міністр Молдови Павло Філіп.

Про це повідомив спецпредставник України з придністровського врегулювання Віктор Крижанівський, передає ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Читайте також: В Придністров'ї прапор Росії визнали "державним"

"Наша позиція незмінна - територію ми надамо, ми забезпечимо безперешкодне і безпечне виведення російських військ і боєприпасів з території Придністров'я, як тільки Росія почне це робити. Або, принаймні - висловить готовність", - зазначив Крижановський.

При цьому він підкреслив, що Москва не має наміру звільняти молдавську територію і виводити свої війська з невизнаної республіки. Росія на її території постійно проводить військові навчання, що насторожує владу Молдови.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше віце-прем'єр Росії Дмитро Рогозін заявляв, що Росія продовжить свою "миротворчу місію" в Придністров'ї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?