Хакери в прямому ефірі вкрали у блогера 2 млн доларів в криптовалюті
Категорія
Технології
Дата публікації

Хакери в прямому ефірі вкрали у блогера 2 млн доларів в криптовалюті

Хакери в прямому ефірі вкрали у блогера 2 млн доларів в криптовалюті
Джерело:  TNW News

Відомий блогер Ян Балін під час прямої відеотрансляції, в ході якої він розповідав про криптовалюту і ICO, піддався потужній хакерській атаці. З його гаманця невідомі вивели близько 2 млн доларів у різній криптовалюті.

Про це повідомляє ONLINE.UА з посиланням на The Next Web.

Читайте також: Курс Bitcoin різко пішов вгору

Видання зазначає, що блогеру повідомили про злом гаманця під час прямого ефіру. Він не відразу звернув увагу на попередження користувачів, а тільки через 15 хвилин.

Криптоінвестор поспішив скасувати транзакції зі свого гаманця, але було пізно - він втратив токенів на суму понад 2 млн доларів.

Через деякий час Балін підтвердив, що не зміг запобігти виведенню своєї криптовалюти з гаманця. Він заявив, що не сильно переживає про втрачені гроші, але зазначив, що ця крадіжка стане для нього уроком. Також блогер попросив всіх, хто що-небудь знає про хакерів, які обнулили його крипторахунок, поділитися з ним інформацією.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що невідомі хакери зламали хмарні сервера компанії Tesla і використовували їх для майнінгу криптовалюти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?