Суд Таїланду виніс вирок у справі скандальної росіянки Насті Рибки
Категорія
Світ
Дата публікації

Суд Таїланду виніс вирок у справі скандальної росіянки Насті Рибки

Суд Таїланду виніс вирок у справі скандальної росіянки Насті Рибки
Джерело:  РІА Новини

Тайський суд міста Паттайя виправдав скандальну росіянку Настю Рибку і Алекса Леслі, справжні імена яких Анастасія Вашукевіч і Олександр Кирилов, у справі про незаконну роботу в Таїланді. Разом з ними уникли покарання за проведення "секс-тренінгів" без необхідного дозволу влади ще шестеро фігурантів справи, серед яких присутні громадяни Росії і Білорусії.

Про вирок суду повідомила адвокат Насті Рибки і Алекса Леслі, передає ONLINE.UА з посиланням на РИА Новости.

Читайте також: Секс-скандал навколо заступника Медведєва: дівчина з ескорту висунула гучні звинувачення

При цьому Настя Рибка поки ще не може вийти на свободу, так як проходить ще по одній справі в Таїланді, за якою її підозрюють в організації злочинного угруповання по наданню послуг сексуального характеру. Слухання у цій справі відбудеться 24 квітня - якщо Рибку визнають винною, то їй загрожує більше 10 років в'язниці.

Нагадаємо, раніше Настя Рибка заявляла, що пов'язує свій арешт в Таїланді з секс-скандалом, в ході якого розкрилися подробиці корупційних схем російського мільярдера Олега Дерипаски і заступника голови російського уряду Сергія Приходько. Цей скандал виник після того, як дівчина заявила, що провела кілька днів на яхті Дерипаски, в ході чого дізналася подробиці про російське втручання у вибори президента США.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Настю Рибку затримали в Таїланді в кінці лютого 2018 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?