Men in Motion: цікаві факти про засковника проекту
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Men in Motion: цікаві факти про засковника проекту

Men in Motion: цікаві факти про засковника проекту
Джерело:  online.ua

28 квітня, в Національній опері України в третє буде представлений проект "Men in Motion", в якому візьмуть участь зірки світового балету. В цьому році до танцівників, які вже стали улюбленцями українського глядача, приєднаються Алессандро Стаяно - ключова фігура одного з найстаріших театрів Італії "Сан-Карло" в Неаполі і Денис Черевичко - прем'єр віденського Штатс балету. На київській сцені виступить соліст Норвезького національного балету Даніел Проіетто, прем'єр берлінського Штатс балету Маріан Уолтер, Наталя Лазебникова, прима-балерина Національної опери України і продюсер проекту - Іван Путров, він же прем'єр лондонського Королівського балету і заслужений артист України.

Читайте також: Відомий український співак розкрив плани щодо концертів в Росії

Напередодні цієї події ми вирішили зробити добірку цікавих фактів з життя Івана Путрова.

1) Мама Івана - Наталя Березіна була солісткою Національної опери України, також як і батько Олександр Путров - в минулому артист балету, зараз співпрацює з Національною оперою як балетний фотограф.

2) У десятирічному віці Іван Путров вперше виконав роль Лукашика в балеті "Лісова пісня" Лесі Українки.

3) Будучи студент Київського державного хореографічного училища Іван Путров став лауреатом І премії Міжнародного конкурсу імені Сержа Лифаря і виграв стипендію на навчання в Школі Королівського балету, після чого і перебрався з рідного Києва в Лондон. Після закінчення школи був прийнятий в трупу Королівського балету, де прослужив 12 років, 8 з яких - прем'єром королівського Covent Garden.

4) Шість років потому Іван Путров задіяв відомих Pet Shop Boys для написання музики до балету за казкою Андерсена - The Most Incredible Thing. Прем'єра постановки відбулася в лондонському Sadler's Wells.После цього експірієнса Іван серйозно задумався над створенням авторського балетного проекту.

5) У 2012 році Іван Путров створив власний проект Men in Motion, який розкриває роль чоловіка в розвитку танцю, з початку минулого століття і до сьогоднішніх днів, і присвячений великим танцівникам: Ніжинському, Нурієву, Баришнікову, Васильєву, Дауеллу.

6) Частими гостями на виставах Івана Путрова бувають Вікторія Бекхем з чоловіком, дружина Тоні Блера - екс-прем'єр-міністра Великобританії, Шері Блер, королева Англії - Єлизавета, Михайло Баришніков та багато інших.

7) Проект Men in Motion cтав одним з найуспішніших балетних постановок світу.

Як раніше повідомляв ONLINE.UA, українські співачки Джамала та Марія Яремчук стали героїнями офіційного трейлера міжнародного вокального конкурсу "Євробачення-2018".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?