Вакарчука хочуть зробити президентом українські олігархи при підтримці Кремля, - блогер
Категорія
Політика
Дата публікації

Вакарчука хочуть зробити президентом українські олігархи при підтримці Кремля, - блогер

Вакарчука хочуть зробити президентом українські олігархи при підтримці Кремля, - блогер

Думку про те, що українського співака Святослава Вакарчука готують на президентські вибори українські олігархи за підтримки кремлівських наставників висловив блогер, екс-доброволець «Айдару» Євген Дикий у публікації на сайті « Оbozrevatel ». Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ІА « Українські новини ».

«Мене абсолютно не цікавлять особисті риси Святослава Вакарчука. Коли йдеться про можливого президента моєї країни, мене в першу чергу цікавлять гроші: хто інвестував в проект, і які «обязи» перед спонсорами муситиме відпрацьовувати новий «месія»? Проект «співочий Макрон» фінансується Віктором Пінчуком та російським «Альфа-Банком», - переконує публіцист.

Блогер зауважив, що вперше про проект «Вакарчук – президент» як про щось серйозне, а не як анекдот, він почув більше року тому від одного з російських дипломатів. «Так, от саме цей «птєнєц гнєзда Лаврова» вперше озвучив мені тезу про Вакарчука як про «президента примирення».

«Ну от уяви, обирають його президентом, і він каже: я, український президент, хочу приїхати в українське місто Донецьк та говорити напряму зі своїми виборцями; і з ним там стануть говорити – на ньому нема крові, він нічим себе не заплямував», - переповів блогер слова російського дипломата.

Автор публікації також вважає: з точки зору Кремля Вакарчук і справді нічим не «заплямований».

«Він не лише не брав до рук зброю, як наприклад зірка світової опери покійний герой ДУК Василь Сліпак, але навіть не співав для бійців на фронті, як десятки українських артистів, не збирав кошти на армію… Лише заспівав про «нетвою війну» - ніби і не пряма трансляція ворожих тез, так, «висока мистецька рефлексія», але ж кому треба зрозуміють… «Хто треба» зрозуміли правильно, і тепер інвестують російські гроші у «співочого Макрона», - пояснює своє бачення блогер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?