Вперше в історії Пулітцера нагороду отримав репер
Категорія
Культура
Дата публікації

Вперше в історії Пулітцера нагороду отримав репер

Вперше в історії Пулітцера нагороду отримав репер
Джерело:  online.ua

Пулітцерівську премію в галузі музики цього року отримав Кендрік Ламар за альбом DAMN. Це перший випадок, коли Пулітцер дістається реп-виконавцю.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційну сторінку премії у Твіттер.

Ламар переміг в номінації "За видатний музичний твір", фаворитами якої довгий час вважалися лише опери або оркестрові, хорові та камерні твори.

Пулітцерівський комітет назвав альбом Ламара під назвою DAMN "віртуозною колекцією пісень", яка розкриває "складності життя сучасного афроамериканця".

Читайте також: Netflix відмовився від участі у Каннському кінофестивалі

Американські газети The Washington Post і The New York Times отримали Пулітцерівську премію за цикл матеріалів про "російське втручання" у вибори президента США в 2016 році.

Премію в головній номінації "Служіння суспільству" отримали журналісти The New York Times і The New Yorker за розслідування про домаганнях продюсера Харві Вайнштейна.

У номінації "Художня література" переміг роман Ендрю Шона Гріра "Дешевше" (Less).

Як раніше повідомляв ONLINE.UA, Журналісти NYT отримали Пулітцерівську премію за статті про Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?