Блогер включив пряму трансляцію з падаючого літака: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Блогер включив пряму трансляцію з падаючого літака: опубліковано відео

Блогер включив пряму трансляцію з падаючого літака: опубліковано відео
Джерело:  cbsnews.com

Блогер влаштував в Facebook пряму трансляцію з літака, що летів з Нью-Йорка в Даллас, який зазнав аварії і почав палати прямо в небі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CBS News.

Блогер Марті Мартінез розмістив стрім в Facebook, на якому видно, як він сидить у літаку з кисневою маскою на обличчі. Під відео знаходився підпис: "Щось не так з літаком! Схоже, ми знижуємося! Аварійна посадка! Рейс авіакомпанії Southwest з Нью-Йорка в Даллас".

Читайте також: Глава ЦРУ зустрівся з Кім Чен Ином

Пізніше він повідомив, що у літака в повітрі вибухнув двигун, осколки пробили ілюмінатор і вбили пасарижку. Стюарди почали бігати і просити пасажирів допомогти заткнути утворену діру. Літак почав різко знижуватися і всюди відчувався запах горілого.

Наразі з'ясувалося, що пасажирка, про яку говорив блогер, доставлена в лікарню в критичному стані. Ще семеро людей мають незначні травми, госпіталізація не знадобилася.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Нідерландські ЗМІ назвали імена головних підозрюваних в катастрофі МН17.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?