Чому кожному підприємцю потрібно бути на Лабораторії Онлайн Бізнесу 2018
Категорія
Економіка
Дата публікації

Чому кожному підприємцю потрібно бути на Лабораторії Онлайн Бізнесу 2018

Чому кожному підприємцю потрібно бути на Лабораторії Онлайн Бізнесу 2018
Джерело:  online.ua

IV щорічний саміт Лабораторія Онлайн Бізнесу від GeniusMarketing пройде з 18 по 20 травня в КиївЕкспоПлазі. Це найбільша подія із залучення клієнтів з інтернету у Східній Європі. З 2015 року захід відвідало понад 6 000 осіб. Очікується, що цьогоріч загальна кількість учасників за весь час існування заходу дійде до позначки у 10 000.

Саміт позиціонується як must have для кожного підприємця СНД. І на це є вагомі причини:

  • Популярність і затребуваність інтернет-маркетингу. Олесь Тимофєєв та компанія GeniusMarketing займаються навчанням бізнесменів приблизно 5 років. Головну ставку організація робить саме на залучення клієнтів з інтернету. Лабораторія Онлайн Бізнесу – візитна картка бренду. Протягом 3-х днів на події представники GeniusMarketing поділяться трендовими інструментами просування бізнесу в онлайн-просторі. А запрошені спікери продемонструють на власних кейсах, як це працює.

  • Високий рівень спікерів. Щорічно на Лабораторії Онлайн Бізнесу виступають експерти у різних напрямках з усього світу. У 2018-му очікуються виступи:

  • Андрія Федоріва, маркетолога номер один в Україні.

  • Катерини Микули, керуючого директора Lamoda Україна та Білорусь.

  • Георгія Соловйова, засновника найбільшої в СНД онлайн-школи англійської мови Skyeng.ru.

  • Максима Плахтія, засновника квиткового агентства Karabas.com.

  • Секретного спікера, людини із ТОП-100 найбагатших бізнесменів України за версією Forbes.

Дивіться повний список на офіційному сайті #ЛОБ18. Це люди, які вже досягли значних результатів у своїх галузях і готові поділитися практичним досвідом з учасниками заходу.

  • Нетворкінг поряд із кількома тисячами підприємців. Учасники спілкуються між собою протягом всіх трьох днів. Окремі пакети участі передбачають зручне розташування у лаунж-зоні для комфортної комунікації в неформальній обстановці. Люди їдуть із КиївЕкспоПлази з сотнями нових корисних контактів.

Дивіться, як пройшла Лабораторія Онлайн Бізнесу в минулому році:

Організатори готують близько 4 000 місць в залі, але, за інформацією інсайдерів, квитки можуть закінчитися у будь-який момент. Перевіряйте наявність і бронюйте їх прямо зараз – gmsummit.me.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?